Verhuur van deskundige medewerkers en machines voor iedere klus. Van het graven van sleuven, werken in de vervuilde grond tot het herstellen van de bestrating, wij bieden u een passende oplossing.

Graven, slopen, bermen maaien en hijsen met dezelfde machine? Verhuur van professionele apparatuur voor speciale klussen. Omdat we ons materiaal goed kennen en over veel verschillende hulpstukken beschikken, haalt u meer uit onze machines dan u denkt. Daarmee kunt u flink besparen op de inzet van groot materieel. Wij adviseren u hierover graag. Al onze machines verhuren wij vanzelfsprekend inclusief bediening: VCA-basisveiligheid, gecertificeerde medewerkers, gemotiveerd en vakbekwaam.

Minigravers tot 2.5 ton

Op zoek naar een machinist met een machine voor iedere klus?

lees verder

Midigravers tot 3.5 – 8 ton

Zware klus met beperkte ruimte ? Onze midigravers van 3.5 tot 8 ton zijn geschikt voor bijna elke klus.

lees verder

Mobiele graafmachines

Wij beschikken uit een ruim aanbod van 14 tot 18 tons mobiele kranen inclusief diverse hulpstukken.

lees verder

Tractoren

Onze tractoren zijn inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod dumpers, waterwagens en toebehoren.

lees verder

Transporten

Op het gebied van transport hebben wij diverse mogelijkheden om onze machines snel en efficiënt in eigen beheer op de werklocaties te krijgen.

lees verder

Zuigwagens

Benelux Zuig- en Blaastechniek levert u de multifunctionele zuigwagen die ervoor zorgt dat het graven overbodig wordt bij het maken van sleuven en gaten. In alle risicovolle gebieden is zuigen sneller én veiliger, zowel voor de mens als zijn omgeving.

lees verder

Rupskranen

Voor het zwaardere werk beschikken wij over rupskranen van 12 t/m 25 ton.

Schrankladers