Een betrouwbare partner voor al uw grondwerkzaamheden

Boonman grond-, weg-, en waterbouw is dé allround specialist in grondwerkzaamheden. We hebben alle disciplines in huis. Van kabeltrekken tot infrastructurele projecten, van graafwerk tot landinrichting. Ook hebben we meer dan twintig jaar ervaring met zuig- en blaastechniek. We voeren werkzaamheden voor u uit met een gespecialiseerd machinepark en deskundige medewerkers.

Wat we allemaal doen? We graven sleuven, persen stalen buizen. We zagen en boren beton en asfalt. We plaatsen lichtmasten, kabels en leidingen,
onder andere voor netwerkbeheerders. Ook zorgen we voor de verharding van terreinen en leggen we rioleringen. Maar we doen ook grote projecten
op het gebied van infrastructuur, landinrichting en alle andere voorkomende werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

Onze vakmensen van Benelux ZUIG- EN BLAASTECHNIEK zuigen kabels en leidingen in de petrochemie vrij, net als kruipruimtes voor woningstichtingen of particulieren, of voeren bodemsaneringen uit met specialistisch materiaal.

“We houden de regie graag in eigen hand, door te werken met eigen vakmensen,
eigen transport en eigen specialistisch equipement.
Daar heeft de opdrachtgever ook baat bij.”

Een betrouwbare partner

We zijn dienstgericht ingesteld. Dat betekent concreet: u heeft een vraag, wij lossen het op. Een goede verstandhouding met onze opdrachtgevers vinden we heel belangrijk. Daarom hanteren we het motto: afspraak is afspraak. Ook zijn we transparant in de begrotingen en duidelijk over de kosten van meerwerk.

Zeeuws familiebedrijf

Boonman grond-, weg-, en waterbouw is een Zeeuws familiebedrijf uit 1987 met een no-nonsense 24/7 mentaliteit. In 2008 hebben we een aparte BV opgericht voor grond- en zuigtechniek. Onze lijntjes zijn kort en we gaan voor de beste aanpak. Die bestaat uit de inzet van het juiste, hypermoderne, materiaal en slimme planning.

Verhuur

Van het graven van sleuven, werken in de vervuilde grond tot het herstellen van de bestrating. Ook voor verhuur van professionele apparatuur voor speciale klussen kunt u bij ons terecht. Er is veel mogelijk met één machine, omdat we beschikken over veel verschillende hulpstukken. Op deze manier bespaart u op de inzet van groot materieel. We adviseren u hier graag over. Al onze machines verhuren we inclusief bediening door gemotiveerde vakbekwame VCA-basisveiligheid-gecertificeerde medewerkers.